Thuis

Haining Shire New Material Co.,LTD

China Haining Shire New Material Co.,LTD certificaten
China Haining Shire New Material Co.,LTD certificaten
Gouden medailleleverancier van PE beschermende film!

—— Mr.Emrah Ova

Graafschap Beschermende film, goede prijs, eruokwaliteit!

—— Mr.Kim Parsan

Graafschap Platic, Beste vriend meer suplier in China 1

—— Mr.Tao Gehangen

Ik ben online Chatten Nu

Haining Shire New Material Co.,LTD

1 2 3 4
Haining Shire New Material Co.,LTD Haining Shire New Material Co.,LTD Haining Shire New Material Co.,LTD Haining Shire New Material Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : GRAAFSCHAP
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Heeft het nieuwe materiële bedrijf van het Hainingsgraafschap zich op het onderzoek van beschermende film sinds 2005 geconcentreerd, die in professionele productie van PE oppervlakte beschermende film geavanceerde vaardigheden op dit gebied behandelt. Wij ontwikkelen onophoudelijk nieuwe producten om aan de vereisten van bouwmarkten te voldoen.

 

Het Hainingsgraafschap niet alleen verstrekt films maar ook oplossingen. Wij gaan allen uit om de kwaliteit en het beeld van onze cliënten te verbeteren, verder hun kosten te snijden en de winsten te verhogen.

 

Het bedrijf keurt de recentste procesuitrusting en de hoogwaardige grondstof goed om oppervlakte beschermende films professioneel te vervaardigen, die wijd voor Aluminium samengesteld paneel, roestvrij staal, Sandwichcomité Staal, etc. gegalvaniseerde, het schermmuur, vuurvast makende raad, vormend staal, decoratieve materialen, glas, plastic & rubberproducten, huisapparaten, hoogste-rangmeubilair worden gebruikt.

 

om hoogte - kwaliteitsproducten te verzekeren, gebruiken wij hoogte - van de kwaliteitschemie en industrie de materialen, en hebben opstelling een strikt systeem van de kwaliteitswaarborg en vele de dienstnetwerken. Wij hebben ook ISO9001 verkregen: het certificaat van 2000 en SGS certificaat.

 

Gebaseerd op wetenschaps、 technologie en de beste kwaliteit, de de goede kwaliteitsproducten van de Graafschaplevering en de perfecte diensten. Wij verkopen goed onze producten op binnenlandse markt evenals gebied van Amerika, Zuidoost-Azië en Midden-Oosten etc.

 

Het bedrijf is toegewijd aan de beste kwaliteitsproducten, de concurrerende prijzen, en de perfecte dienst omwille van oude en nieuwe klanten, ook bereid met more and more vrienden samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen!

China Haining Shire New Material Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 
Contactgegevens
Haining Shire New Material Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Jack Xu

Tel.: 0086 15257328825

Fax: 86-573-87256966

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)